Programma feestweekend 7 t/m 10 september 2017

Hoera! DOK6 bestaat 7 september 10 jaar en dat willen we graag vieren met jou! Daarom hebben wij van 7 tot en met 10 september leuke activiteiten in en rondom DOK6. Voor bepaalde activiteiten dient u vooraf te reserveren.

Donderdag 7 september

Bedrijvenavond

Deze avond kunnen bedrijven ontdekken wat DOK6 allemaal te bieden heeft. Door middel van een rondleiding met diverse live belevingen door het gehele gebouw kun je beleven wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen. Uiteraard is er de ruimte om te netwerken onder het genot van een drankje. Tijden worden binnenkort op deze site bekend gemaakt.

Reserveren voor deze avond is nog niet mogelijk.

Vrijdag 8 september

Seizoensopening Theater

Op vrijdag 8 september start om 20.15 uur het avondvullend programma in de theaterzaal waarbij verschillende artiesten een preview laten zien van hun voorstelling. Wij verklappen nog niet welke artiesten dit zijn, maar het wordt gegarandeerd een leuke avond! De preview is gratis, maar reserveren is verplicht.

Reserveer hier!

Zaterdag 9 september

Feestavond vanaf 21:00 u

Een heuse feestavond mag niet ontbreken in dit feestelijke weekend. DOK6 Horeca nodigt je uit voor een muzikale avond in het DOK6 Theater. De zaal is omgetoverd tot concertzaal waar je geniet van een liveoptreden, wie er komt blijft nog even een verrassing. Deze avond is er gratis entree, dus des te meer reden om samen met ons te komen toosten op het 10-jarige bestaan van DOK6!

Vanaf 15.00 uur is er een open dag in en rondom DOK6. Kom op plekken waar je als bezoeker normaal nooit mag komen en ontdek wat DOK6 allemaal te bieden heeft!

Zondag 10 september

Kindermiddag om 12:00 u

Deze dag staat voornamelijk in het teken van de kids. Theater, Horeca en Cinema organiseren verschillende activiteiten voor de kinderen. Het programma houden we nog even geheim. Houd onze Facebookpagina’s en website in de gaten voor meer informatie.

thuishaven voor amusement