Programma feestweekend 7 t/m 10 september 2017

Hoera! DOK6 bestaat 7 september 10 jaar en dat willen we graag vieren met jou! Daarom hebben wij van 7 tot en met 10 september leuke activiteiten in en rondom DOK6. Voor bepaalde activiteiten dient u vooraf te reserveren.

Donderdag 7 september

Bedrijvenavond

Wij willen jullie laten ontdekken wat DOK6 allemaal te bieden heeft. Door middel van een rondleiding met diverse live belevingen door het hele gebouw kun je beleven wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen. Uiteraard is er de ruimte om te netwerken onder het genot van een drankje. Speciale hosts van de dag die tevens een show verzorgen speciaal voor ondernemers zijn Rob & Emiel!

Bedrijven zijn van harte welkom met twee personen. Wij ontvangen u graag om 19.00 uur in DOK6.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier

Aanmeldformulier


Vrijdag 8 september

Seizoensopening Theater

Op vrijdag 8 september start om 20.15 uur het avondvullend programma in de theaterzaal waarbij verschillende artiesten een preview laten zien van hun voorstelling. Wij verklappen nog niet welke artiesten dit zijn, maar het wordt gegarandeerd een leuke avond! De preview is gratis, maar reserveren is verplicht.

Zaterdag 9 september

Feestavond vanaf 21:00 u

Een heuse feestavond mag niet ontbreken in dit feestelijke weekend. DOK6 Horeca nodigt je uit voor een muzikale avond in het DOK6 Theater. De zaal is omgetoverd tot concertzaal waar je geniet van een liveoptreden, wie er komt blijft nog even een verrassing. Deze avond is er gratis entree, dus des te meer reden om samen met ons te komen toosten op het 10-jarige bestaan van DOK6!

Zondag 10 september

Kindermiddag om 12:00 u

Op zondag 10 september staat de dag in het teken van de kids. Vanaf 12.00 uur zijn er verschillende activiteiten georganiseerd door Theater, Horeca en Cinema. De voorstelling van Cirque Magnique valt hier ook onder. ‘De Magische kist’ wordt gespeeld om 13.30 uur en om 15.30 uur. De rest van het programma houden we nog even geheim. Houd onze Facebookpagina’s en website in de gaten voor meer informatie. De voorstelling is gratis, maar reserveren is verplicht.

thuishaven voor amusement