Wij hebben een nieuwe website. Kijk op www.dok6cinema.eu voor het actuele filmprogramma.

Zakendoen in de bioscoop: DOKCinema zakelijk

Huur een bioscoopzaal en combineer de ontspannen sfeer van een bioscoop met uw zakelijke doelen. Zakendoen in de bioscoop is een bijzondere én effectieve manier om uw klanten en medewerkers te verrassen. Bijeenkomsten, adverteren of uw relaties verrassen met een bijzonder cadeau. Het kan allemaal bij DOK6 Cinema: bijzonder effectief!

Adverteren in de bioscoop: Gezien worden

Het licht gaat uit, de hele zaal is stil… 100 paar ogen zijn volledig gericht op het bioscoopscherm… en dan verschijnt uw bioscoopreclame of commercial! De sfeer is ontspannen en u heeft de volledige aandacht van uw publiek. Uw bericht heeft daardoor maximale impact!

Ontdek de kracht van reclame in de bioscoop en bereik uw publiek tijdens 3300 voorstellingen per jaar! Neem direct contact op voor meer informatie.

Bioscoopzaal huren: Ontzorgd worden

Als u een bedrijfspresentatie of zakelijke bijeenkomst organiseert, is de omgeving minstens zo belangrijk als de inhoud. Een bioscoop heeft wow-factor en zorgt altijd voor een ontspannen en opgewekte sfeer. De ideale omgeving dus om uw zakelijk publiek of medewerkers te ontvangen. Onze zalen zijn geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Bedrijfspresentaties;
  • Cursussen;
  • Seminars;
  • Symposia;
  • Bedrijfsfeesten;
  • Personeelsfeesten;
  • Personeelsborrels;
  • Besloten filmvoorstellingen;
  • … en nog veel meer!

Ontdek alle mogelijkheden en Neem direct contact op voor meer informatie.

Bioscoopbon cadeau geven: Gewaardeerd worden

U wilt uw medewerkers of relaties verrassen met een bijzonder relatiegeschenk. Alleen bij DOK6 Cinema vindt u de gepersonaliseerde cadeaubon. Geef uw medewerkers of relaties een avondje uit cadeau met daarop úw persoonlijke boodschap en bedrijfslogo. Vrijwel alles is mogelijk, dus stuur een mail en bestel direct.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat DOK Cinema zakelijk voor u kan betekenen?

Vul dan hier het contactformulier in. Wij zullen vrijblijvend onze brochure per post of digitaal toesturen en zullen met u contact opnemen.

Deze bedrijven gingen u al voor.

Neem direct contact op

Contactpersoon

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht