Het Magic Cabaret Theater Diner is de complete avond uit, waarbij u als bezoeker de hele avond in de watten wordt gelegd. U geniet van een fantastisch diner terwijl meerdere malen op de avond wordt verrast door de bijzondere acts van Rob en Emiel. Hun veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, comedy en mentalisme. U geniet in alle rust van de oveRE_3rheerlijke gerechten terwijl magie en hilariteit u tijdens de shows zal verbazen. Niet voor niets werden Rob en Emiel uitgeroepen tot beste van de wereld in hun vakgebied! Meer dan 12.000 gasten gingen u in de afgelopen jaren voor. En iedereen is het er over eens: deze avond is uniek! En of men nu komt met partners, vrienden, familie of met het hele bedrijf: wij beloven u een onvergetelijke avond van hoogstaand niveau.

Heel graag tot ziens bij het Magic Cabaret Theater Diner.

 

MAGIC CABARET THEATER DINER

nieuws | 0 Comments