De beste tribute bands in het theater van DOK6!
Na het succes van voorgaande edities kunnen wij de nieuwe data en bands voor DOK Tribute bekend maken!

  • Zaterdag 31 maart 2018: Hats off to Led Zeppelin & Callahan Clearwater Revival

Overzicht DOK Tribute

Zaal open 20:00 uur
Entree € 12,50
Garderobe Aanwezig a € 1 per jas
Kaarten Via de DOK6 Theaterkassa of via onze webshop
* Er is een dagkassa, echter vol is vol!

Zaterdag 25 november 2017:

Four Fighters (UK)  speelt nummers van de band “Foo Fighters”.

Foo Fighters is bekend van nummers zoals : Learn to fly, This is a call, All my life en Skin and Bones;By Four Fighers speelt nummers van bijna elke CD van de Foo Fighters ( o.a. One by One, Skin and Bones, The colour and the Shape) en wisselt deze af in een energiek en boeiend optreden.

Musest, MUSE tribute. Wat begonnen is als een project door deel te nemen aan een eerbetoonwedstrijd, is uitgegroeid tot een inmiddels 10-jarig jubileum! Deze nederlandse tribute band speelt bijna het hele live-repertoire van Muse. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt Musest de tribute die je móet zien.

Zaterdag 24 februari 2018:

AC/DC by AC/DC UK (UK):
Na jaren uitgebreid touren wordt AC/DC UK beschouwd als Engelands’, misschien wel Europa’s beste AC/DC tributeband! Met hun eigen energieke live shows beslaan ze alle tijdperken van de legendarische AC/DC rock-carriere, van ‘High Voltage’ uit 1976 tot ‘Black Ice’ uit 2008. Woon je een show van AC/DC UK bij, dan kun je rekenen op een berg van hits; bijvoorbeeld Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met veel songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort! Een AC/DC UK show staat garant voor een knallende, vette show zoals de band zelf zegt: ‘A High Voltage Rock & Roll Show!!’.

Metallica by The Unforgiven:
Sinds The Unforviven in 2002 gestart is, heeft de band een goede reputatie opgebouwd als Tribute band met een fantastische live performance. Door de jaren heen heeft The Unforgiven gespeelt op diverse podia in Europa, met wel optredens voor 12.000 fanatieke Metallica-fans. Heel hard rocken is wat The Unforgiven het beste doet, ze neemt het publiek mee in 25 jaar  historie van de beste metal band in de hele wereld! Ballads zoals ‘Nothing Else Matters’ en ‘The Unforgiven’ en de snelste songs zoals ‘Blackened’ en ‘Damage Inc.’ en de grootste hits ‘One’en ‘Enter Sandman’ zijn natuurlijk te horen.

Zaterdag 31 maart 2018:

Led-Zeppelin-tribute by Hats off for Led Zeppelin (UK):
Dit is niet zomaar een Led Zeppeling coverband maar bestaat uit vier topmuzikanten! Ze hebben zelfs een deal bij Marshall (v.d. versterkers) en worden inmiddels gemanaged door Warren Grant, niemand minder dan de zoon van Peter, de originele manager van Led Zeppelin zelf!

De muzikanten van Hats Off hebben al gespeeld in musicals zoals We Will Rock You, Thriller LIVE! en Billy Elliot.

Think you knowTributebands?? Think again!!

 

Creedence Clearwater Revival by Callahan Clearwater Revivial:
met deze band ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots en Swap Rock. Klassiekers zoals Forunate Son, The Midnight Special, Suzie Q, en Down on the Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival.

In 2015 was Callahan Clearwater Revival nog de winnaar tijdens de battle of the Tribute Bands 2015. Afgelopen jaar stonden ze op festivals als Coverland, Zwarte Cross en Huntenpop.