De programmering is rond en het belooft wederom een spetterend seizoen te worden vol mooie voorstellingen op het gebied van muziek, toneel, cabaret en dans. Vanaf maandag 7 mei om 9.00 uur is het al mogelijk om een pakket te bestellen. Indien u voor minimaal vijf professionele voorstellingen tegelijkertijd kaarten koopt, heeft u bij ons een pakket. U mag dan één voorstelling gratis uitzoeken*. Woensdag 16 mei om 9.00 uur start de reguliere kaartverkoop.

* U krijgt de goedkoopste voorstelling van ons cadeau.

3x theater voor € 30,- 
Wij bieden u in seizoen 2018-2019 wederom deze leuke, speciale actie aan. Voor slechts € 30,- kunt u drie voorstellingen naar keuze bezoeken in ons theater. De voorstellingen waaruit u kan kiezen zijn in de brochure aangeduid met een ster. Leuk om zelf van te genieten of om iemand te verrassen met een leuke avond theater! Deze actie geldt niet binnen de bestellen van een pakket. Het is wel mogelijk om naast een pakket nog gebruik te maken van deze actie.

Van deze actie kan uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de receptie en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om uw reservering door te geven via de mail: theater@dok6.eu en de kaarten op een later moment af te halen en te betalen bij de receptie. U dient bovendien de drie voorstellingen tegelijkertijd af te nemen en de actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. 

Start kaartverkoop nieuwe seizoen

| Geen categorie, nieuws | 0 Comments