DOK6 Theater producties

DOK6 Theater is als gemeenschapshuis de huisvesting voor verschillende gemeenschapsprojecten. Dit om de cultuurparticipatie in de regio te bevorderen.

Zo heeft DOK6 Theater meerdere malen ‘The Show Must Go On’ en ‘Project-K’ op de planken gezet. Naast deze projecten verwelkomt DOK6 Theater jaarlijks tientallen verenigingen die gebruik maken van de accommodatie. Meer informatie vindt u hieronder.

The Show Must Go On

The Show Must Go On presenteerde twee geweldige musical opgevoerd door én voor Peel en Maas!
Lees meer

Musicalschool Me On Stage

Stichting Me On Stage is een musicalschool voor kinderen vanaf zes jaar. Van oktober tot en met juli geven zij les in zang, dans en spel om aan het einde van het seizoen een spectaculaire voorstelling neer te zetten in een professioneel theater.
Lees meer

projectk

Project-K

Project-K is na ‘The Show Must Go On’ het tweede grote gemeenschapsproject dat door DOK6 Theater is geïnitieerd en georganiseerd. In dit project zoeken diverse muziek, dans en toneelverenigingen een samenwerking met elkaar op.
Lees meer

Theatergezelschap DOKwerk

DOKwerk is een initiatief van Ann Philipsen, Will Cootjans en Hanneke van Horen. Deze productie werd mede mogelijk gemaakt door DOK6 Theater en Toneelhuis LFA. Lees meer