DOK6 Theater producties

DOK6 Theater is als gemeenschapshuis de huisvesting voor verschillende gemeenschapsprojecten.
Dit om de cultuurparticipatie in de regio te bevorderen.

Zo initieert DOK6 Theater de musical ‘Aquarius’ in juni en vindt in juli een vertaling plaats van de musical ‘The Prince of Oz’.

Naast deze projecten verwelkomt DOK6 Theater jaarlijks tientallen verenigingen die gebruik maken van de accommodatie. Meer informatie vindt u hieronder.

Wij-zetten-u-als-vereniging-en-alle-projecten-letterlijk-en-figuurlijk-in de spotlightst

The Show Must Go On

In de maand juni presenteren wij maar liefst 10 keer de musical ‘Aquarius’. Laat je meeslepen in de tijd van de hippie-idealen van flowerpower, vrije liefde en vrede.
Lees meer

Musicalschool Me On Stage

‘The Prince of Oz’ is de musicalproductie waar Me On Stage dit seizoen aan werkt. In de eerste twee weekenden van juli presenteren wij deze veelbelovende musical.
Lees meer

projectk

Project-K

Project-K is na ‘The Show Must Go On’ het tweede grote gemeenschapsproject dat door DOK6 Theater is geïnitieerd en georganiseerd. In dit project zoeken diverse muziek, dans en toneelverenigingen een samenwerking met elkaar op.
Lees meer

Theatergezelschap DOKwerk

DOKwerk is een initiatief van Ann Philipsen, Will Cootjans en Hanneke van Horen. Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door DOK6 Theater en Toneelhuis LFA. Lees meer