Me On Stage

Stichting Me On Stage is een musicalschool voor kinderen vanaf zes jaar. Van oktober tot en met juli geven wij les in zang, dans en spel om aan het einde van het seizoen een spectaculaire voorstelling neer te zetten in een professioneel theater. Bij Me On Stage werken wij niet met audities en is ieder kind welkom om mee te doen. Het draait bij ons niet om wie er goed kan zingen of dansen, maar om plezier hebbenvertrouwen hebben in jezelf, samenwerken, contact maken met anderen en een veilige omgeving creëren waarin ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo.

Ben jij 6 jaar of ouder? En lijkt het je leuk om een keer mee te doen met Me On Stage? Meld je dan aan voor een proefles!

Musical – Belle en de Betoverde roos 2017-2018

In juni presenteren al onze groepen de musical in het prachtige theater van DOK6. Alle leerlingen hebben een jaar lang hard gewerkt om een geweldige musical neer te zetten. Belle en de betoverde roos vertelt het verhaal van Belle, een jonge dame met pit. Op een dag gaat haar vader op reis en verdwaalt hij, hij komt terecht in het kasteel van het Beest. De vader van Belle wordt gastvrij onthaald, zodra hij terug naar huis keert plukt hij een roos uit de rozentuin voor zijn dochter Belle. Het beest wordt woest en laat zich eindelijk zien, hij sluit de vader van Belle op. Natuurlijk komt Belle om haar vader te redden. Gedurende haar tijd in het kasteel ontmoet Belle het betoverde personeel en ziet ze werkelijke aard van het Beest.

Kom jij kijken naar deze fantastische voorstelling? Bestel dan snel je kaartjes voor slechts € 7,50!

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via onderstaand e-mail adres of kijk op www.meonstage.nl

Kyara Verbunt
Kyara@meonstage.nl

Proefles

Hou jij van zingen, dansen en toneel spelen? Heb jij zin om vanaf oktober naar een fantastische musical toe te werken? En hou jij er van om voor een volle zaal in een echt theater te staan?

Meld je dan aan voor een proefles en maak kennis met Me On Stage!
Klik hier om je aan te melden voor de proefles.